STAJ DUYURUSU

31 Mayıs 2019

DUYURU!!!

2019 Yaz Döneminde Staj yapacak öğrencilerimizin sigorta giriş belgeleri (Üniversitemiz tarafından yapılacak olan kaza sigortası) staj başlangıç tarihlerinden 10 gün öncesinden, staj başlangıç tarihine kadar öğrencilerimizin evrak teslimi esnasında beyan ettikleri e-posta adreslerine gönderilecek olup, öğrencilerimizin mağdur duruma düşmemeleri için süreci şahsen takip etmeleri gerekmektedir. Sigorta giriş belgesi e - posta adreslerine belirtilen süre içerisinde ulaşmayan öğrencilerimiz aşağıda belirtilen iletişim numaraları ile iletişime geçerek sigorta giriş belgelerinin kendilerine ulaşımını sağlamakla veya Fakültemize gelerek şahsen almakla yükümlüdürler. Uygulama belirtilen süre içerisinde Bolu dışında olacak öğrencilerimize kolaylık amaçlıdır. Konu ile ilgili sorumluluk öğrenciye aittir. Ayrıca öğrencilerimiz belirledikleri tarihlerde staj yapmaktan vazgeçmeleri yada erken bitirmeleri durumunda sigorta girişlerinin düzeltilebilmesi için bölüm başkanlığını bilgilendirmek zorundadır.

Tlf: (374) 254 10 00 – 2656-2666-2661