Turizm Bölümleri Oryantasyonu Gerçekleştirildi

15 Ekim 2019
Bolu Abant İzzet Baysal Üniveritesi Turizm Fakültesi 2019-2020 eğitim-öğretim döneminde kayıt olan yeni öğrencileri için oryantasyon konferansı düzenledi. Toplantıya katılan 1.sınıf öğrencilerine Fakülte Dekan Vekili Sn. Prof. Dr. Seyit Köse, Turizm Rehberliği Bölümü Başkanı Dr. Öğr. Üyesi İsa Bayhan, Turizm İşletmeciliği Bölümü Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Hakan Tuna, Turizm Rehberliği Bölümünden Dr. Öğr. Üyesi Hande Akyurt Kurnaz ve Turizm İşletmeciliği Bölümünden Ar. Gör. Dr. Onur Cüneyt Kahraman katıldı.

Toplantıda turizm işletmeciliği ve turizm rehberliği bölümleri öğrencilerine üniversitenin kuruluşu, fakülteleri, araştırma merkezleri, fakültenin bölümleri, öğretim üyeleri, öğrenci stajları, Erasmus faaliyetleri ve öğrencilerin eğitim-öğretim yükümlülükleri konularında bilgiler verildi.