Turizm Fakültesi Öğrencileri ile Taksim International Abant Palace Oteli’ne Teknik Gezi

01 Kasım 2019

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Turizm Fakültesi öğrencileri için Taksim International Abant Palace Oteli’ne teknik gezi düzenlendi. Teknik geziye Turizm İşletmeciliği Bölümü öğrencileri ile Turizm İşletmeciliği Bölümü Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Hakan TUNA ve Turizm İşletmeciliği Bölümünden Ar. Gör. Dr. Onur Cüneyt KAHRAMAN katıldı.

Yapılan teknik gezi kapsamında Taksim International Abant Palace Otel ve Taksim International Köşk Otel’in Önbüro, Kat Hizmetleri, Yiyecek İçecek ve İnsan Kaynakları departmanı hakkında departman yöneticilerinden otelin genel işleyişi, kullanılan otomasyon sistemleri, personel-misafir ilişkileri, kariyer yönetimi gibi konularda genel bilgiler alındı.