Ülke Turizmi ve Rehberlik'' Konulu Söyleşi Gerçekleştirildi

06 Kasım 2019
Fakültemizde 04.11.2019 tarihinde ''Ülke Turizmi ve Rehberlik'' konulu söyleşi etkinliği gerçekleştirildi. Turizm Rehberliği bölümü tarafından düzenlenen etkinlikte Protokol Rehberi İbrahim Mayda öğrencilere rehberlik mesleğinin sektörel durumunu, protokol rehberliğinin önemini, ülke turizminin gelişimini, turizm rehberlerinin dikkat etmesi gereken hususları mesleki deneyimleri çerçevesinde detaylarıyla anlattı. Etkinlikte Dekan Vekili Prof. Dr. Seyit Köse, Turizm Rehberliği Bölümünden Dr. Öğr. Üyesi İsa Bayhan ve Dr. Öğr. Üyesi Hande Akyurt Kurnaz, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümünden Dr. Öğr. Üyesi Alper Kurnaz ele alınan konulara ilişkin akademik ve sektörel değerlendirmeleriyle katkı sağladılar.
Söyleşi Dekan Vekili Prof. Dr. Seyit Köse hocamızın konuğumuz İbrahim Mayda'ya plaket takdimi ile sonlandırıldı.