Staj Evrak Teslim Tarihlerine İlişkin Güncel Duyuru!!!

16 Mart 2020

2020 yaz döneminde stajını yapacak olan öğrenciler İşyeri Staj Kabul Formu ve İş Yeri Staj Sözleşmesi evraklarından 3 er nüsha çıkaracak ve işyerine onaylattıktan (imza - kaşe) sonra 2 adet fotoğraf ve kimlik fotokopisi ile birlikte 07 Mayıs 2020 tarihine kadar bölüm öğrenci işleri ofisine  teslim edeceklerdir.

Yapılacak olan değerlendirme sonunda staj yerleri onaylanan öğrenciler 28 Mayıs 2020 tarihine kadar bölüm öğrenci işleri ofisine e devlet üzerinden alacakları müstehaklık belgesini teslim edeceklerdir.

2020 yaz döneminde 2 ayrı staj başlangıç tarihi belirlenmiş olup bu tarihler haricinde bir tarihte staj başlangıcı yapılmayacaktır:

13 Temmuz 2020

10 Ağustos 2020

NOT: Çalışarak çalıştıkları süreyi stajına saydırmak isteyen öğrencilerin yukarıda belirtilen işlemleri yapmalarına gerek yoktur. Öğrencilerin e devlet üzerinden alacakları SGK Hizmet Dökümü ile birlikte Bölüm Başkanlığına dilekçe ile başvurmaları yeterli olacaktır.