''HILLSIDE BEACH CLUB STAJYER İLANI

24 Haziran 2020
Hillside Beach Club, bar ve restoran alanlarında deneyim kazanmak ve kendini geliştirmek isteyen kişilere staj imkanı sunuyor. Başvuruda bulunmak isteyen adaylar ik.hillside.com.tr adresinden form doldurabilirler.

NEDEN HILLSIDE?
Yenilikçi uygulamaları ile ilklerin öncüsü Hillside (Alarko Turizm Grubu) otelcilik ve leisure sektörlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöre getirdiği heyecan ve farklı bakış açısıyla misafirlerine hitap eden grup, hizmet vermeye başladığı ilk günden bu yana “Bireylerin boş zamanlarını verimli ve kaliteli bir şekilde değerlendirmesi” olarak ifade edebilecek olan “leisure” kavramını Türkiye’ye tanıtan ve sektörün bu alanda gelişmesini sağlayan ilk kurumdur. Sahiplendiği “İyi hissettirme” misyonu ve “Sürekli gelişim” yaklaşımı ışığında dünyadaki trendlere yön veren dinamikleri özümseme, güncel bir şekilde çalışmalarına yansıtma, mühendislik yöntemleriyle analiz etme ve ölçümleme anlayışıyla birleştiren Hillside, özgün ve inovatif çözümler üreterek sektöründeki öncü ve lider konumunu devam ettirmektedir. Alarko Turizm Grubu, bünyesinde bulunan Hillside Beach Club, Hillside City Club Etiler, Cinecity Sinemaları ve Sanda Spa işletmeleriyle misafirlerine nitelikli, bütünsel ve kişiye özel hizmet sunmayı ilke edinmiştir.

İşletmemizin hizmet kalitesi ve çalışan memnuniyeti oldukça yüksektir. Alarko Holding’in Turizm Grubu bünyesinde faaliyet gösteren Hillside Beach Club, dünyanın en iyi üniversitelerinden biri olan American Harvard Business School’da ders olarak anlatılmıştır. Başarılı markalarının hikayelerini ders konusu yapan Harvard Business School, Hillside Beach Club’ın müsteri memnuniyeti ve tesislere yeniden geliş oranları ile elde ettiği başarı öyküsünü “Akdeniz’de En İyi Aile Tatili Deneyimi Sunmak” başlıklı vaka çalışmasıyla incelemiştir. Çalışmada “mutlu çalışanlar, mutlu müşteriler” prensibiyle Hillside’ın porsoneli için yüzme havuzlu bir otelin yenilenip lojman haline getirildiğinden de bahsedilmiştir. Alarko Turizm Grubu başkanı Edip İlkbahar, “Kaliteli hizmetin DNA’sında duygusal bağ var. Bizim için misafirlerimiz kadar önemli olan çalışanlarımızla da gönülden bağ kuruyoruz” demiştir.''