2020-2021 Akademik Yılı İngilizce Becerileri 1 ve 3 Dersleri İngilizce Seviye Belirleme Sınavı

16 Eylül 2020

Turizm Fakültesi 1. Sınıf (yeni kayıtlı) ve 2. Sınıf öğrencileri için İngilizce Becerileri derslerinde seviye gruplarına ayrılmak amacıyla Seviye Belirleme Sınavı yapılacaktır.

Sınav 28 Eylül 2020 Pazartesi günü saat 10.00-22.00 arası yapılacaktır. Sisteme giriş yaptığınız sürece sınavı tamamlamanız için 75 dakikanız olacaktır. Bu 12 saatlik süre sınav süresi değil, internet kesintisi gibi problemlere karşı alınmış önlemdir.

Sınava girebilmek amacıyla üniversitemiz tarafından verilmiş olan kullanıcı adı ve şifre ile ueys.ibu.edu.tr adresine girerek sınavı başlatmanız gerekmektedir. Sınav süresi toplamda 75 dakika (yetmiş beş) olacaktır.

İngilizce Becerileri 1 ve 3 dersleri ile ilgili ayrıntılı bilgiye ekten ulaşabilirsiniz.