< < Turizm Haftası Kapsamında Mudurnu-Göynük Gezisi ve İftar Programı

Turizm Haftası Kapsamında Mudurnu-Göynük Gezisi ve İftar Programı

26 Nisan 2022

Fakültemiz tarafından 22 Nisan tarihinde Turizm Haftası kapsamında Mudurnu-Göynük gezisi ve Mudurnu’da iftar programı düzenlenmiştir. Bolu İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile birlikte gerçekleştirilen etkinlikte Mudurnu’da Ahilik Geleneği kapsamında her Cuma günü düzenlenen Esnaf Duası’na iştirak edilmiş ve ardından Tarihi Konaklar gönüllü rehberler eşliğinde gezilmiştir. Ayrıca Göynük’teki Akşemseddin Türbesi ziyaret edilmiş ve Zafer Anıtı’na çıkılmıştır.

Gezinin ardından Mudurnu Kaymakamı Fatih ÇEVİK, Mudurnu Belediye Başkanı Necdet TÜRKER, Göynük Belediye Başkanı Ahmet ÇANKAYA, Bolu İl Kültür ve Turizm Müdürü Hakan DOĞANAY, Turizm İşletmeciliği bölümü öğretim üyeleri ve öğrencilerimiz ile birlikte iftar programı gerçekleştirilmiştir.

Gezi sürecinde “en iyi fotoğrafı çeken ve paylaşım yapan öğrencilere” yönelik yarışma düzenlenmiş ve yapılan yarışmada ilk 5’e giren öğrencilere hediyeler verilmiştir.