2021-2022 Akademik Yılı Mezuniyet ve Ödül Töreni gerçekleştirildi.

23 Mayıs 2022
Fakültemiz 2021-2022 Akademik Yılı mezuniyet töreni 18.05.2022 Çarşamba günü saat 14:00' de Kültür Merkezi Mavi Salonda akademik, idari personel, öğrenci ve mezun öğrencilerimizin ailelerinin katılımı ile büyük bir coşku ile gerçekleştirildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan törende Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Asım SALDAMLI,  Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Aydın HİM ve Fakültemiz dönem birincisi mezun olan öğrencilerimiz ve ailelerine hitaben konuşmalarını gerçekleştirdiler. Törene canlı müzik dinletisi, Fakülte ve bölümlerde dereceye giren öğrencilere başarı belgelerinin takdimi, mezun öğrencilerimize mezuniyet belgelerinin verilmesi ve Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencilerinin yemin töreni ile devam edildi. Kep atma merasimi ile biten tören sonunda    Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencilerinin hazırlamış olduğu yiyecekler fuaye alanında tüm misafirlerimize ikram edildi.
Mezun olan öğrencilerimizin sektörde bizleri en iyi şekilde temsil edeceklerini biliyor, Turizm Fakültesi ailesi olarak bundan sonraki hayatlarında da başarılarının devamını dileriz.