TURİZM İŞLETMECİLİĞİ VE TURİZM REHBERLİĞİ BÖLÜMÜ ÖĞRENCİLERİNE HOŞ GELDİN KOKTEYLİ

05 Aralık 2019

Fakültemiz Turizm İşletmeciliği Bölümü ve Turizm Rehberliği Bölümü birinci sınıf öğrencilerine, Turizm İşletmeciliği ikinci ve üçüncü sınıf öğrencileri tarafından Hoş Geldin Kokteyli düzenlendi. Kokteyle Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencileri tarafından hazırlanan yiyecekler ikram edildi.

Hoş geldin Kokteyli’ne öğrencilerimiz, Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Seyit KÖSE, Turizm İşletmeciliği Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Hakan TUNA, Turizm Rehberliği Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi İsa BAYHAN, Öğretim üyelerimizden Dr. Öğr. Üyesi Cüneyt Onur KAHRAMAN, Dr. Öğr. Üyesi Hande KURNAZ, Dr. Öğr. Üyesi Alper KURNAZ, Öğr. Gör. Melek BAŞDAL ve idari personelimiz katılmıştır.

Turizm Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Seyit KÖSE öğrencilerle sohbet yapmış ve öğrencilerin sorunlarını dinlemiştir.

• Adres: Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi  14030 Gölköy BOLU
  • Tel: +90 374 253 55 50 Fax: +90 374 253 55 51