Gökmen SÖZEN

instagram.com/gokmensozen

1993 yılında otelcilik sektörünün Food&Beverage alanında kısa bir süre çalıştı. Ardından Cine5 ve Star dijitalde çalıştıktan sonra fotoğraf eğitimi alan Gökmen Sözen, uzun yıllar yemek, gıda ve gastronomi fotoğrafçılığı yaptı. Çeşitli dergilerin gastronomi fotoğraf editörlüğünü yaptı. Türkiye’ye sunulan FoodinLife, Patisserie by FoodinLife dergilerinin yanı sıra FoodinLife World gibi uluslararası dergilerin yayıncılığını üstlendi. Türkiye’de çok önemli workshoplar, konferanslar düzenledi. 2014’te başlattığı çalışmalarla Türkiye’nin en önemli markalarından biri haline gelen Gastromasa’yı oluşturdu. Gastromasa dünyada ilk 10 konferans arasına girdi. Tamamen gastronomi üzerine, mutfak üzerine bir konferans olarak düzenlendi. Dünyanın her yerinden şefler ve medyayı Türkiye’ye taşıdı ve ileriki dönemlerde yurt dışı çalışmalarının başlamasına yönelik temelleri attı.

FAKÜLTE DUYURULARI

Top