Emrullah AKÇAKAYA

Novus Otel İşletme ve Danışmanlık Şirketi

Kurucu / Başkan

1965 yılında Kayseri’de doğan Emrullah Akçakaya, Mersin Üniversitesi Turizm Fakültesinden Mezunu olduktan sonra 30 yılı aşkın meslek hayatının yaklaşık 15 yılını Hilton grubunda, yaklaşık 6.5 yılını Swissotel’lerinde ve 7,5 yılınıda Dedeman grubunda çeşitli yöneticlik ve üst düzey yöneticilik pozisyonlarında görev yaparak tamamladı.

Meslek hayatı boyunca birçok sektörel Sivil Toplum Kuruluşlarında üyelik ve yöneticilik görevlerinde bulunan Emrullah Akçakaya  2017 – 2019 yıllarında Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneğinde (TTYD) Yönetim Kurulu üyeliğinde bulunarak Turizm Sekötörü adına yapılan birçok çalışmada aktif olarak yer aldı.

2020 Nisan ayında kurduğu “Novus Otel İşletme ve Danışmalık” şirketi ile Sektörel birikim ve tecrübelerini Otel Yatırımcılarıyla, Proje Geliştirme Firmalarıyla, Otel İşletme Şirketleriyle ve Finansman Kuruluşlarıyla   paylaşıyor.

Evli ve 2 çocuk babası olan Emrullah Akçakaya İngilizce biliyor.