< < Rehber-Acente İlişkisi Adlı Söyleşi Gerçekleştirildi

Rehber-Acente İlişkisi Adlı Söyleşi Gerçekleştirildi

15 Mart 2021

‘Rehber-Acente İlişkisi’ adlı söyleşi, özel bir gün olan İstiklal Marşı’nın kabulünün olduğu 12 Mart 2021 tarihinde BAİBU Turizm Fakültesi Turizm Rehberliği Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Ertuğrul Düzgün moderatörlüğünde gerçekleştirildi.

Katılımın oldukça yoğun olduğu ve YouTube kanalında canlı yayınla düzenlenen bu etkinliğe TÜRSAB Doğu Karadeniz BTK Başkanı Sn. Volkan Kantarcı ve TRO Trabzon Bölgesel Turist Rehberleri Odası Başkanı Sn. Davut Demir konuk olarak katıldılar.

Program kapsamında konuklara öncelikle moderatör tarafından sorular yöneltilmiş olup rehber-acente ilişkileri hakkında derinlemesine görüşler elde edilmeye çalışılmıştır. Daha sonra dinleyiciler tarafından katılımcılara gelen sorular yöneltilmiş ve dinleyicilerin akıllarındaki sorular da karşılık bulmuştur.

İbu Etkinlik Duyurusu:

Etkinlik Youtube Kaydı: