2023-2024 Bahar Dönemi İşletmede Mesleki Eğitim Dersi Vize Değerlendirme Dosyası Teslimine İlişkin Duyuru

19 Mart 2024 Salı

2023-2024 eğitim-öğretim yılı bahar döneminde fakültemiz bölümlerinde 7+1 öğrenim planı kapsamında “İşletmede Mesleki Eğitim” yapan öğrencilerimiz Eğitim sürecinde (14 hafta), işletmede mesleki eğitim ile ilgili olarak öğrencisi olduğu bölüm başkanlığına 2 ayrı “değerlendirme dosyası” sunmak zorundadır. Bunlardan birincisi akademik takvimde belirtilen ara sınav tarihleri içinde; ikincisi ise final sınavları tarihleri içinde sunulacaktır. Birinci dosya öğrencinin ara sınav başarısı, ikinci dosya ise final sınavı başarısı için değerlendirilecektir. Öğrencilerimiz vize sınavı  için değerlendirme dosyasını 15-19 Nisan 2024 tarihleri arasında Bölüm Sekreterliğine (adresler aşağıda belirtilmiştir) şahsen, kargo veya posta yolu ile ulaştıracaklardır. Posta ve kargoda yaşanabilecek sorunlardan tamamen öğrenci sorumlu olup dekanlığımız kesinlikle sorumlu değildir. Zamanında teslim edilmeyen dosyalar için öğrenciye sınava girmemiş işlemi uygulanır. Değerlendirme dosyası içeriği Link’te yer almaktadır. 

Ek 1: HAFTALIK ÖZET RAPOR (Bu form, çoğaltılarak her bir hafta için ayrı ayrı olmak üzere öğrenci tarafından doldurulacaktır)

Ek 2: ÖĞRENCİNİN İŞLETMEYİ (KURUMU) DEĞERLENDİRME FORMU (Bu form öğrenci tarafından doldurulacaktır)

EK 3: ÖĞRENCİNİN İŞLETMEDE UYGULAMA DENEYİMLERİ (Bu form öğrenci tarafından doldurulacaktır)

EK 4-5: ÖĞRENCİYİ DEĞERLENDİRME FORMLARI (Bu formlar işletme yetkilileri tarafından doldurulacaktır. Onaylandıktan sonra zarf içerisine konulup, zarfın ağzı imza, kaşe, mühür ile kapatılacaktır. İşletme yöneticisi sorumlu öğretim elemanı tarafından aranarak öğrencinin durumu karşılıklı değerlendirilebilecektir.)

İşletmede Mesleki Eğitim Değerlendirme Dosyası için tıklayınız.

 Yapılacak işlem

Önemli tarihler

Belge

Teslim birimi

Değerlendirme Dosyası Teslim Tarihleri

15-19 Nisan 2024

Bölüm sekreterliği

 

Adres;

 Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğrencileri İçin;

B.A.İ.B.Ü. Turizm Fakültesi - Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanlığı

Karapınar Mah İzzet Baysal Cad no:15 14860 Mengen/BOLU
 

Turizm İşletmeciliği ve Turizm Rehberliği Bölümü Öğrencileri İçin;

B.A.İ.B.Ü. Turizm Fakültesi Gölköy Kampüsü BOLU

Hızlı Erişim