• Ana Sayfa
    • Fakülte
      • Yönetim
        • Dekanlık
        • Fakülte Kurulu
        • Fakülte Yönetim Kurulu
        • Komisyon ve Kurullar
        • İdari Birimler
        • Organizasyon Şeması
      • Hakkında
      • Tarihçe
      • Misyon & Vizyon
      • Yayınlarımız
    • Bölümler
      • Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
      • Turizm İşletmeciliği Bölümü
      • Turizm Rehberliği Bölümü
      • Rekreasyon Yönetimi Bölümü
    • Personel
      • Akademik Personel
      • İdari Personel
      • Personel Formlar
        • İdari Formlar
        • Akademik Formlar
    • Lisansüstü
      • Yüksek Lisans Programları
        • Gastronomi ve Mutfak Sanatları
        • Turizm İşletmeciliği
    • Akademik Takvim
    • Kalite
      • Akademik Birim Kalite Komisyonu
      • Dış Kaynaklı Dökümanlar
      • Yönetmelikler
      • Yönerge Esaslar Klavuzlar
      • Görev Tanımları
      • Hassas Görevler
      • İş Akış Süreçleri
      • Öz/Akran Değerlendirme Raporları
    • Öğrenci
      • Öğrenci Kayıt İşleri
      • Haftalık Ders Programları
      • Sınav Programları
      • Danışmanlık Saatleri
      • Yaz Öğretimi
      • Öğrenci Toplulukları
      • Çift Anadal
      • Formlar
      • Ders İçerikleri
      • Ders Bilgi Paketleri
      • Tek-Çift Sınavları
      • Staj
      • İş Başında Eğitim
      • Ders Kayıt Süreci
      • Kariyer Merkezi
    • Çalıştay
      • Çalıştayın Amacı ve Kapsamı
      • Çalıştayın Yeri ve Saati
      • Çalıştay Yürütme Kurulu
      • Çalıştay Program ve Afişi
      • Çalıştay Sonuç Raporu
      • Çalıştay Fotoğrafları
      • Çalıştay Görevlileri (BAİBU Turizm Fakültesi Öğrencileri)
      • Destekleyen Kuruluşlar
    • İletişim
TURİZM FAKÜLTESİ
  • Üniversite Ana Sayfa
  • TR
  • EN
  • Ana Sayfa
  • Fakülte
    • Yönetim
      • Dekanlık
      • Fakülte Kurulu
      • Fakülte Yönetim Kurulu
      • Komisyon ve Kurullar
      • İdari Birimler
      • Organizasyon Şeması
    • Hakkında
    • Tarihçe
    • Misyon & Vizyon
    • Yayınlarımız
  • Bölümler
    • Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
    • Turizm İşletmeciliği Bölümü
    • Turizm Rehberliği Bölümü
    • Rekreasyon Yönetimi Bölümü
  • Personel
    • Akademik Personel
    • İdari Personel
    • Personel Formlar
      • İdari Formlar
      • Akademik Formlar
  • Lisansüstü
    • Yüksek Lisans Programları
      • Gastronomi ve Mutfak Sanatları
      • Turizm İşletmeciliği
  • Akademik Takvim
  • Kalite
    • Akademik Birim Kalite Komisyonu
    • Dış Kaynaklı Dökümanlar
    • Yönetmelikler
    • Yönerge Esaslar Klavuzlar
    • Görev Tanımları
    • Hassas Görevler
    • İş Akış Süreçleri
    • Öz/Akran Değerlendirme Raporları
  • Öğrenci
    • Öğrenci Kayıt İşleri
    • Haftalık Ders Programları
    • Sınav Programları
    • Danışmanlık Saatleri
    • Yaz Öğretimi
    • Öğrenci Toplulukları
    • Çift Anadal
    • Formlar
    • Ders İçerikleri
    • Ders Bilgi Paketleri
    • Tek-Çift Sınavları
    • Staj
    • İş Başında Eğitim
    • Ders Kayıt Süreci
    • Kariyer Merkezi
  • Çalıştay
    • Çalıştayın Amacı ve Kapsamı
    • Çalıştayın Yeri ve Saati
    • Çalıştay Yürütme Kurulu
    • Çalıştay Program ve Afişi
    • Çalıştay Sonuç Raporu
    • Çalıştay Fotoğrafları
    • Çalıştay Görevlileri (BAİBU Turizm Fakültesi Öğrencileri)
    • Destekleyen Kuruluşlar
  • İletişim

Öğrenci

  • İş Başında Mesleki Eğitim
  • STAJ YÖNERGESİ
  • STAJLA İLGİLİ FORMLAR
  • 2024-2025 Akademik Yılı Güz Dönemi Haftalık Ders Programları
  • Ders İçerikleri
  • Kariyer Merkezi
  • Öğrenci Formlar
  • Yönetmelikler
  • Çift Anadal
  • İş Başında Mesleki Eğitim
  • 2023-2024 Akademik Yılı Bahar Dönemi Ara sınav Programları
  • Ders Bilgi Paketleri
  • Danışmanlık Saatleri

Ders İçerikleri

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Ders İçerikleri

Turizm İşletmeciliği Ders İçerikleri

Turizm Rehberliği Ders İçerikleri

 

    İletişim

    Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Turizm Fakültesi 14030 Gölköy BOLU

    Telefon : +90 374 253 55 50
    Faks : +90 374 253 55 51
    E-Posta : turizm@ibu.edu.tr

    © 2025 Bilgi İşlem Daire Başkanlığı