• Ana Sayfa
    • Fakülte
      • Yönetim
        • Dekanlık
        • Fakülte Kurulu
        • Fakülte Yönetim Kurulu
        • Komisyon ve Kurullar
        • İdari Birimler
        • Organizasyon Şeması
      • Hakkında
      • Tarihçe
      • Misyon & Vizyon
      • Yayınlarımız
    • Bölümler
      • Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
      • Turizm İşletmeciliği Bölümü
      • Turizm Rehberliği Bölümü
      • Rekreasyon Yönetimi Bölümü
    • Personel
      • Akademik Personel
      • İdari Personel
      • Personel Formlar
        • İdari Formlar
        • Akademik Formlar
    • Lisansüstü
      • Yüksek Lisans Programları
        • Gastronomi ve Mutfak Sanatları
        • Turizm İşletmeciliği
    • Akademik Takvim
    • Kalite
      • Akademik Birim Kalite Komisyonu
      • Dış Kaynaklı Dökümanlar
      • Yönetmelikler
      • Yönerge Esaslar Klavuzlar
      • Görev Tanımları
      • Hassas Görevler
      • İş Akış Süreçleri
      • Öz/Akran Değerlendirme Raporları
    • Öğrenci
      • Öğrenci Kayıt İşleri
      • Haftalık Ders Programları
      • Sınav Programları
      • Danışmanlık Saatleri
      • Yaz Öğretimi
      • Öğrenci Toplulukları
      • Çift Anadal
      • Formlar
      • Ders İçerikleri
      • Ders Bilgi Paketleri
      • Tek-Çift Sınavları
      • Staj
      • İş Başında Eğitim
      • Ders Kayıt Süreci
      • Kariyer Merkezi
    • Çalıştay
      • Çalıştayın Amacı ve Kapsamı
      • Çalıştayın Yeri ve Saati
      • Çalıştay Yürütme Kurulu
      • Çalıştay Program ve Afişi
      • Çalıştay Sonuç Raporu
      • Çalıştay Fotoğrafları
      • Çalıştay Görevlileri (BAİBU Turizm Fakültesi Öğrencileri)
      • Destekleyen Kuruluşlar
    • İletişim
TURİZM FAKÜLTESİ
  • Üniversite Ana Sayfa
  • TR
  • EN
  • Ana Sayfa
  • Fakülte
    • Yönetim
      • Dekanlık
      • Fakülte Kurulu
      • Fakülte Yönetim Kurulu
      • Komisyon ve Kurullar
      • İdari Birimler
      • Organizasyon Şeması
    • Hakkında
    • Tarihçe
    • Misyon & Vizyon
    • Yayınlarımız
  • Bölümler
    • Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
    • Turizm İşletmeciliği Bölümü
    • Turizm Rehberliği Bölümü
    • Rekreasyon Yönetimi Bölümü
  • Personel
    • Akademik Personel
    • İdari Personel
    • Personel Formlar
      • İdari Formlar
      • Akademik Formlar
  • Lisansüstü
    • Yüksek Lisans Programları
      • Gastronomi ve Mutfak Sanatları
      • Turizm İşletmeciliği
  • Akademik Takvim
  • Kalite
    • Akademik Birim Kalite Komisyonu
    • Dış Kaynaklı Dökümanlar
    • Yönetmelikler
    • Yönerge Esaslar Klavuzlar
    • Görev Tanımları
    • Hassas Görevler
    • İş Akış Süreçleri
    • Öz/Akran Değerlendirme Raporları
  • Öğrenci
    • Öğrenci Kayıt İşleri
    • Haftalık Ders Programları
    • Sınav Programları
    • Danışmanlık Saatleri
    • Yaz Öğretimi
    • Öğrenci Toplulukları
    • Çift Anadal
    • Formlar
    • Ders İçerikleri
    • Ders Bilgi Paketleri
    • Tek-Çift Sınavları
    • Staj
    • İş Başında Eğitim
    • Ders Kayıt Süreci
    • Kariyer Merkezi
  • Çalıştay
    • Çalıştayın Amacı ve Kapsamı
    • Çalıştayın Yeri ve Saati
    • Çalıştay Yürütme Kurulu
    • Çalıştay Program ve Afişi
    • Çalıştay Sonuç Raporu
    • Çalıştay Fotoğrafları
    • Çalıştay Görevlileri (BAİBU Turizm Fakültesi Öğrencileri)
    • Destekleyen Kuruluşlar
  • İletişim

Öğrenci

  • İş Başında Mesleki Eğitim
  • STAJ YÖNERGESİ
  • STAJLA İLGİLİ FORMLAR
  • 2024-2025 Akademik Yılı Güz Dönemi Haftalık Ders Programları
  • Ders İçerikleri
  • Kariyer Merkezi
  • Öğrenci Formlar
  • Yönetmelikler
  • Çift Anadal
  • İş Başında Mesleki Eğitim
  • 2023-2024 Akademik Yılı Bahar Dönemi Ara sınav Programları
  • Ders Bilgi Paketleri
  • Danışmanlık Saatleri

Çift Anadal

YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARINDA ÖNLİSANS VE LİSANS DÜZEYİNDEKİ PROGRAMLAR ARASINDA GEÇİŞ, ÇİFT ANADAL, YAN DAL İLE KURUMLAR ARASI KREDİ TRANSFERİ YAPILMASI ESASLARINA İLİŞKİN YÖNETMELİK

ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ ÇİFT ANADAL PROGRAMI YÖNERGESİ

 

Fakültemiz Turizm İşletmeciliği ile Turizm Rehberliği Bölümlerinden Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümüne Çift Anadal kapsamında başvuru yapacak öğrenciler için ders tablosu
 
Fakültemiz Gastronomi ve Mutfak Sanatları ile Turizm Rehberliği Bölümlerinden Turizm İşletmeciliği Bölümüne Çift Anadal kapsamında başvuru yapacak öğrenciler için ders tablosu
 
Fakültemiz Gastronomi ve Mutfak Sanatları ile Turizm İşletmeciliği Bölümlerinden Turizm Rehberliği Bölümüne Çift Anadal kapsamında başvuru yapacak öğrenciler için ders tablosu

    İletişim

    Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Turizm Fakültesi 14030 Gölköy BOLU

    Telefon : +90 374 253 55 50
    Faks : +90 374 253 55 51
    E-Posta : turizm@ibu.edu.tr

    © 2025 Bilgi İşlem Daire Başkanlığı