• Ana Sayfa
    • Fakülte
      • Yönetim
        • Dekanlık
        • Fakülte Kurulu
        • Fakülte Yönetim Kurulu
        • Komisyon ve Kurullar
        • İdari Birimler
        • Organizasyon Şeması
      • Hakkında
      • Tarihçe
      • Misyon & Vizyon
      • Yayınlarımız
    • Bölümler
      • Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
      • Turizm İşletmeciliği Bölümü
      • Turizm Rehberliği Bölümü
      • Rekreasyon Yönetimi Bölümü
    • Personel
      • Akademik Personel
      • İdari Personel
      • Personel Formlar
        • İdari Formlar
        • Akademik Formlar
    • Lisansüstü
      • Yüksek Lisans Programları
        • Gastronomi ve Mutfak Sanatları
        • Turizm İşletmeciliği
    • Akademik Takvim
    • Kalite
      • Akademik Birim Kalite Komisyonu
      • Dış Kaynaklı Dökümanlar
      • Yönetmelikler
      • Yönerge Esaslar Klavuzlar
      • Görev Tanımları
      • Hassas Görevler
      • İş Akış Süreçleri
      • Öz/Akran Değerlendirme Raporları
    • Öğrenci
      • Öğrenci Kayıt İşleri
      • Haftalık Ders Programları
      • Sınav Programları
      • Danışmanlık Saatleri
      • Yaz Öğretimi
      • Öğrenci Toplulukları
      • Çift Anadal
      • Formlar
      • Ders İçerikleri
      • Ders Bilgi Paketleri
      • Tek-Çift Sınavları
      • Staj
      • İş Başında Eğitim
      • Ders Kayıt Süreci
      • Kariyer Merkezi
    • Çalıştay
      • Çalıştayın Amacı ve Kapsamı
      • Çalıştayın Yeri ve Saati
      • Çalıştay Yürütme Kurulu
      • Çalıştay Program ve Afişi
      • Çalıştay Sonuç Raporu
      • Çalıştay Fotoğrafları
      • Çalıştay Görevlileri (BAİBU Turizm Fakültesi Öğrencileri)
      • Destekleyen Kuruluşlar
    • İletişim
TURİZM FAKÜLTESİ
  • Üniversite Ana Sayfa
  • TR
  • EN
  • Ana Sayfa
  • Fakülte
    • Yönetim
      • Dekanlık
      • Fakülte Kurulu
      • Fakülte Yönetim Kurulu
      • Komisyon ve Kurullar
      • İdari Birimler
      • Organizasyon Şeması
    • Hakkında
    • Tarihçe
    • Misyon & Vizyon
    • Yayınlarımız
  • Bölümler
    • Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
    • Turizm İşletmeciliği Bölümü
    • Turizm Rehberliği Bölümü
    • Rekreasyon Yönetimi Bölümü
  • Personel
    • Akademik Personel
    • İdari Personel
    • Personel Formlar
      • İdari Formlar
      • Akademik Formlar
  • Lisansüstü
    • Yüksek Lisans Programları
      • Gastronomi ve Mutfak Sanatları
      • Turizm İşletmeciliği
  • Akademik Takvim
  • Kalite
    • Akademik Birim Kalite Komisyonu
    • Dış Kaynaklı Dökümanlar
    • Yönetmelikler
    • Yönerge Esaslar Klavuzlar
    • Görev Tanımları
    • Hassas Görevler
    • İş Akış Süreçleri
    • Öz/Akran Değerlendirme Raporları
  • Öğrenci
    • Öğrenci Kayıt İşleri
    • Haftalık Ders Programları
    • Sınav Programları
    • Danışmanlık Saatleri
    • Yaz Öğretimi
    • Öğrenci Toplulukları
    • Çift Anadal
    • Formlar
    • Ders İçerikleri
    • Ders Bilgi Paketleri
    • Tek-Çift Sınavları
    • Staj
    • İş Başında Eğitim
    • Ders Kayıt Süreci
    • Kariyer Merkezi
  • Çalıştay
    • Çalıştayın Amacı ve Kapsamı
    • Çalıştayın Yeri ve Saati
    • Çalıştay Yürütme Kurulu
    • Çalıştay Program ve Afişi
    • Çalıştay Sonuç Raporu
    • Çalıştay Fotoğrafları
    • Çalıştay Görevlileri (BAİBU Turizm Fakültesi Öğrencileri)
    • Destekleyen Kuruluşlar
  • İletişim

Kalite

  • Görev Tanımları
  • İş Akış Süreçleri
  • Öz/Akran Değerlendirme Raporları
  • İş Akış Süreçleri
  • Öz/Akran Değerlendirme Raporları
  • Turizm Penceresinden Bolu
  • Hassas Görevler

Öz/Akran Değerlendirme Raporları

Turizm Fakültesi Akran Değerlendirme Raporu

Turizm Fakültesi Öz Değerlendirme Raporu

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Programı Akran Değerlendirme Raporu

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Programı Öz Değerlendirme Raporu

Turizm İşletmeciliği Programı Akran Değerlendirme Raporu

Turizm İşletmeciliği Programı Öz Değerlendirme Raporu

Turizm Rehberliği Programı Akran Değerlendirme Raporu

Turizm Rehberliği Programı Öz Değerlendirme Raporu

    İletişim

    Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Turizm Fakültesi 14030 Gölköy BOLU

    Telefon : +90 374 253 55 50
    Faks : +90 374 253 55 51
    E-Posta : turizm@ibu.edu.tr

    © 2025 Bilgi İşlem Daire Başkanlığı