Topluluğumuz İnternet Sitesi ‘acikrotaturizmrehberleri.com’ Yayın Hayatına Başladı

25 Mart 2024 Pazartesi

Turizm Rehberliği öğrenci topluluğumuz Açık Rota Turizm Rehberleri Topluluğu'muz yönetimi, üyeleri ve takipçileri için önemli bir girişimde bulunmuştur. Topluluk temsilcisi Emre Yılmaz ve topluluk temsilci yardımcısı Enes Karakaş'ın öncülüğünde gerçekleştirilen çalışmalar doğrultusunda, Açık Rota Turizm Rehberleri Topluluğu internet sitesi yayına başlamıştır. Topluluğa ait internet sitesiyle beraber, topluluk tarafından gerçekleştirilen etkinlikler, blog yazıları, ilgili bölüm hakkındaki bilgiler ve sunulan ek hizmetler gibi gerekli bilgilere erişebilecektir. Bu girişimle beraber topluluk hem dijital platformda daha geniş kitlelere ulaşma hem de etkinliklerini daha etkili bir şekilde duyurma imkânına sahip olmuştur. Açık Rota Turizm Rehberleri Topluluğu’nun bir diğer girişimi ise, yakın gelecekte topluluğa dair geliştirilen mobil uygulamasının kullanıcıların hizmetine sunulması hususundadır. Bu bağlamda, topluluğun etkileşiminin ve erişilebilirliğinin artması mümkündür.
Açık Rota Turizm Rehberleri Topluluğu'nun vizyonu doğrultusunda gerçekleştirilen bu adımlar, turizm sektörüne ilgi duyan herkesi bilgilendirme ve etkileşim platformu sunma amacını taşımaktadır. Topluluk, katılımcıların internet sitesini ve geliştirilen mobil uygulamasını aktif bir şekilde kullanmasını ve onların aracılığıyla turizm alanındaki gelişmelerden haberdar olmasını ümit etmektedir. Topluluğumuz yönetimindeki arkadaşlar, topluluk danışmanı Dr. Öğr. Üyesi İsa Bayhan'ın destekleriyle üniversite için çalışmaktan ve tanıtımında rol üstlenmekten mutluluk duyduklarını ifade etmektedirler.