• Ana Sayfa
    • Fakülte
      • Yönetim
        • Dekanlık
        • Fakülte Kurulu
        • Fakülte Yönetim Kurulu
        • Komisyon ve Kurullar
        • İdari Birimler
        • Organizasyon Şeması
      • Hakkında
      • Tarihçe
      • Misyon & Vizyon
      • Yayınlarımız
    • Bölümler
      • Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
      • Turizm İşletmeciliği Bölümü
      • Turizm Rehberliği Bölümü
      • Rekreasyon Yönetimi Bölümü
    • Personel
      • Akademik Personel
      • İdari Personel
      • Personel Formlar
        • İdari Formlar
        • Akademik Formlar
    • Lisansüstü
      • Yüksek Lisans Programları
        • Gastronomi ve Mutfak Sanatları
        • Turizm İşletmeciliği
    • Akademik Takvim
    • Kalite
      • Kalite Politikası
      • BAİBÜ Kalite Güvence Sistemi
      • Kurumsal Değerlendirme
      • Kalite Yönetim Sistemi
      • İSG Politikamız
      • Kalite Youtube Kanalı
      • Kalite Dökümanları
        • Kalite El Kitabı
        • İş Akış Süreçleri
        • Görev Tanımları
        • Hassas Görevler
        • Faaliyet Raporları
        • Dış Kaynaklı Dökümanlar
      • Akademik Birim Kalite Komisyonu
      • Öz/Akran Değerlendirme Raporları
    • Öğrenci
      • Öğrenci Kayıt İşleri
      • Haftalık Ders Programları
      • Sınav Programları
      • Danışmanlık Saatleri
      • Yaz Öğretimi
      • Öğrenci Toplulukları
      • Yönerge Esaslar Klavuzlar
      • Yönetmelikler
      • Çift Anadal
      • Formlar
      • Ders İçerikleri
      • Ders Bilgi Paketleri
      • Tek-Çift Sınavları
      • Staj
      • İş Başında Eğitim
      • Ders Kayıt Süreci
      • Kariyer Merkezi
    • SSS
    • Çalıştay
      • Çalıştayın Amacı ve Kapsamı
      • Çalıştayın Yeri ve Saati
      • Çalıştay Yürütme Kurulu
      • Çalıştay Program ve Afişi
      • Çalıştay Sonuç Raporu
      • Çalıştay Fotoğrafları
      • Çalıştay Görevlileri (BAİBU Turizm Fakültesi Öğrencileri)
      • Destekleyen Kuruluşlar
    • İletişim
TURİZM FAKÜLTESİ
  • Üniversite Ana Sayfa
  • TR
  • EN
  • Ana Sayfa
  • Fakülte
    • Yönetim
      • Dekanlık
      • Fakülte Kurulu
      • Fakülte Yönetim Kurulu
      • Komisyon ve Kurullar
      • İdari Birimler
      • Organizasyon Şeması
    • Hakkında
    • Tarihçe
    • Misyon & Vizyon
    • Yayınlarımız
  • Bölümler
    • Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
    • Turizm İşletmeciliği Bölümü
    • Turizm Rehberliği Bölümü
    • Rekreasyon Yönetimi Bölümü
  • Personel
    • Akademik Personel
    • İdari Personel
    • Personel Formlar
      • İdari Formlar
      • Akademik Formlar
  • Lisansüstü
    • Yüksek Lisans Programları
      • Gastronomi ve Mutfak Sanatları
      • Turizm İşletmeciliği
  • Akademik Takvim
  • Kalite
    • Kalite Politikası
    • BAİBÜ Kalite Güvence Sistemi
    • Kurumsal Değerlendirme
    • Kalite Yönetim Sistemi
    • İSG Politikamız
    • Kalite Youtube Kanalı
    • Kalite Dökümanları
      • Kalite El Kitabı
      • İş Akış Süreçleri
      • Görev Tanımları
      • Hassas Görevler
      • Faaliyet Raporları
      • Dış Kaynaklı Dökümanlar
    • Akademik Birim Kalite Komisyonu
    • Öz/Akran Değerlendirme Raporları
  • Öğrenci
    • Öğrenci Kayıt İşleri
    • Haftalık Ders Programları
    • Sınav Programları
    • Danışmanlık Saatleri
    • Yaz Öğretimi
    • Öğrenci Toplulukları
    • Yönerge Esaslar Klavuzlar
    • Yönetmelikler
    • Çift Anadal
    • Formlar
    • Ders İçerikleri
    • Ders Bilgi Paketleri
    • Tek-Çift Sınavları
    • Staj
    • İş Başında Eğitim
    • Ders Kayıt Süreci
    • Kariyer Merkezi
  • SSS
  • Çalıştay
    • Çalıştayın Amacı ve Kapsamı
    • Çalıştayın Yeri ve Saati
    • Çalıştay Yürütme Kurulu
    • Çalıştay Program ve Afişi
    • Çalıştay Sonuç Raporu
    • Çalıştay Fotoğrafları
    • Çalıştay Görevlileri (BAİBU Turizm Fakültesi Öğrencileri)
    • Destekleyen Kuruluşlar
  • İletişim

Öğrenci

  • İş Başında Mesleki Eğitim
  • STAJ YÖNERGESİ
  • STAJLA İLGİLİ FORMLAR
  • 2024-2025 Akademik Yılı Güz Dönemi Haftalık Ders Programları
  • Ders İçerikleri
  • Kariyer Merkezi
  • Öğrenci Formlar
  • Yönetmelikler
  • Çift Anadal
  • İş Başında Mesleki Eğitim
  • 2023-2024 Akademik Yılı Bahar Dönemi Ara sınav Programları
  • Ders Bilgi Paketleri
  • Danışmanlık Saatleri

Öğrenci Formlar

KAYIP KİMLİK

SAĞLIK RAPORU TESLİM

DERS İNTİBAKI

MADDİ HATA

KAYIT DONDURMA

YAZ ÖĞRETİMİ ÜCRET İADE FORMU

SEÇİMLİK DERS DÖNEM DEĞİŞİKLİĞİ DİLEKÇESİ

DGS DERS İNTİBAKI DİLEKÇESİ

AZAMİ ÖĞRENİM SONU SINAVI DİLEKÇESİ

TEK-ÇİFT SINAV DİLEKÇESİ

ÜNİVERSİTE DIŞI YAZ ÖĞRETİMİ BAŞVURU FORMU

TEK ÇİFT SINAV FORMU

İNTİBAK VE EŞDEĞERLİK TALEP FORMU

KAYIT DONDURMA TALEP FORMU

    İletişim

    Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Turizm Fakültesi 14030 Gölköy BOLU

    Telefon : +90 374 253 55 50
    Faks : +90 374 253 55 51
    E-Posta : turizm@ibu.edu.tr

    © 2025 Bilgi İşlem Daire Başkanlığı