2023-2024 Akademik Yılı Mezuniyet ve Ödül Töreni Gerçekleşti

12 Haziran 2024 Çarşamba

Fakültemiz 2023-2024 Akademik Yılı mezuniyet töreni 04.06.2022 Salı günü saat 14:00' de Kültür Merkezi Mavi Salonda akademik, idari personel, öğrenci ve mezun öğrencilerimizin ailelerinin katılımı ile büyük bir coşku ile gerçekleştirildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan törende Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa ALİŞARLI, Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Seyit KÖSE ve Fakültemiz dönem birincisi mezun olan öğrencilerimiz ve ailelerine hitaben konuşmalarını gerçekleştirdiler. Törene  Fakülte ve bölümlerde dereceye giren öğrencilere başarı belgelerinin takdimi, mezun öğrencilerimize mezuniyet belgelerinin verilmesi ve  öğrencilerinin yemin töreni ile devam edildi. Kep atma merasimi ile mezuniyet törenimiz sona erdi.

Mezun olan öğrencilerimizin sektörde bizleri en iyi şekilde temsil edeceklerini biliyor, Turizm Fakültesi ailesi olarak bundan sonraki hayatlarında da başarılarının devamını dileriz.