Ana Sayfa
Fakülte
Yönetim
Dekanlık
Fakülte Kurulu
Fakülte Yönetim Kurulu
İdari Birimler
Organizasyon Şeması
Hakkında
Tarihçe
Misyon & Vizyon
Kalite
Akademik Birim Kalite Komisyonu
Dış Kaynaklı Dökümanlar
Yönetmelikler
Yönerge Esaslar Klavuzlar
Görev Tanımları
İş Akış Süreçleri
Öz/Akran Değerlendirme Raporları
Yayınlarımız
Bölümler
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
Turizm İşletmeciliği Bölümü
Turizm Rehberliği Bölümü
Rekreasyon Yönetimi Bölümü
Personel
Akademik Personel
İdari Personel
Personel Formlar
Lisansüstü
Yüksek Lisans Programları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Turizm İşletmeciliği
Doktora Programları
Akademik Takvim
Öğrenci
Öğrenci Kayıt İşleri
Haftalık Ders Programları
Sınav Programları
Yaz Öğretimi
Öğrenci Toplulukları
Çift Anadal
Formlar
Ders İçerikleri
Tek-Çift Sınavları
Staj
İş Başında Eğitim
Ders Kayıt Süreci
Kariyer Merkezi
İletişim
TURİZM FAKÜLTESİ
Anasayfa
TR
EN
TR
EN
Ana Sayfa
Fakülte
Yönetim
Dekanlık
Fakülte Kurulu
Fakülte Yönetim Kurulu
İdari Birimler
Organizasyon Şeması
Hakkında
Tarihçe
Misyon & Vizyon
Kalite
Akademik Birim Kalite Komisyonu
Dış Kaynaklı Dökümanlar
Yönetmelikler
Yönerge Esaslar Klavuzlar
Görev Tanımları
İş Akış Süreçleri
Öz/Akran Değerlendirme Raporları
Yayınlarımız
Bölümler
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
Turizm İşletmeciliği Bölümü
Turizm Rehberliği Bölümü
Rekreasyon Yönetimi Bölümü
Personel
Akademik Personel
İdari Personel
Personel Formlar
Lisansüstü
Yüksek Lisans Programları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Turizm İşletmeciliği
Doktora Programları
Akademik Takvim
Öğrenci
Öğrenci Kayıt İşleri
Haftalık Ders Programları
Sınav Programları
Yaz Öğretimi
Öğrenci Toplulukları
Çift Anadal
Formlar
Ders İçerikleri
Tek-Çift Sınavları
Staj
İş Başında Eğitim
Ders Kayıt Süreci
Kariyer Merkezi
İletişim
Öğrenci
İş Başında Mesleki Eğitim
STAJ YÖNERGESİ
STAJLA İLGİLİ FORMLAR
2023-2024 Akademik Yılı Bahar Dönemi Haftalık Ders Programları
Ders İçerikleri
Kariyer Merkezi
Öğrenci Formlar
Yönetmelikler
Çift Anadal
İş Başında Mesleki Eğitim
2023-2024 Akademik Yılı Bahar Dönemi Ara sınav Programları
2023-2024 Akademik Yılı Bahar Dönemi Haftalık Ders Programları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
Turizm İşletmeciliği Bölümü
Turizm Rehberliği Bölümü